Valkosuklaaunelma – kahvinmakuinen valkosuklaakakku
Ainekset
Kahvinmakuinen valkosuklaakakku:
koristeeksi:
Valmistusohje
- Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Pyöräytä keksit tehosekoittajassa muruiksi. Lisää sulatettu rasva ja painele seos kakkuvuoan pohjalle.
- Pane liivatelehdet kymmeneksi minuutiksi kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Purista pehmenneet liivatelehdet vedestä ja sulata ne kuumaan kahviin.
- Sekoita liivateseos sulaan valkosuklaaseen. Anna jäähtyä hetken aikaa.
- Vaahdota vaniljakastike tai kerma. Sekoita suklaa ja likööri kermaan. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä hyvin peitettynä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta ja korista esimerkiksi kahvipapumakeisilla ja ananaskirsikoilla tai marjoilla.
Katso myös: 10 parasta juustokakku – näillä kakuilla hurmaat varmasti
Keskustelu
Kommentoi juttua: Valkosuklaaunelma – kahvinmakuinen valkosuklaakakku