Vappu Pimiän toast skagen
Vappu Pimiän toast skagen on klassikko. Alkupalaksi sopiva katkaravuista tehty skagenröra syntyy uskomattoman helposti tällä Vapun reseptillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Vappu Pimiän toast skagen
- 4-8 ruisleipä- tai paahtoleipäviipaletta
- 300 g kuorittuja katkarapuja
- 3 rkl tuoretta tilliä
- ½ punasipuli
- 1 dl ranskankermaa
- 1 dl majoneesia
- ½ sitruunan mehu
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Vappu Pimiän toast skagen tehdään helposti näin:
- Jos käytät pakastettuja katkarapuja, sulata ne ja valuta siivilässä. Painele katkaravut kevyesti talouspaperiin, niiden pitää olla aivan kuivia lisätessäsi muut aineet.
- Hienonna tilli ja sipuli pieneksi. Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään. Lisää joukkoon tilli- ja sipulisilppu sekä sitruunamehu ja katkaravut, sekoita. Mausta skagen makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla.
- Paahda haluamaasi leipää ja nosta keko katkarapuseosta leivälle, koristele Vappu Pimiän toast skagen sitruunaviipaleella ja tarjoa heti.
Vinkki: Tarjoa toast skagen esimerkiksi joulun kalapöydässä tai keväisillä vappubrunsseilla.
Lue myös Anna.fi: Katkarapu-lohisalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vappu Pimiän toast skagen
Kiitos Vappu tosi ihanasta toast skagen reseptistäsi .
Hei
Kiitos Vappu
Tein juuri jouluaterialle.
Jaoin sekoituksen ja lisäsin toiseen myös mätiä
Olivat molemmat todella maukkaita
Juhannus 2022 tehtiin toasteja hyviä olivat. Kiitos. Hyvää Juhannusta kaikille täältä Puumalan Lintusalosta saimaan saaresta.