Vegaanin voileipäkakku
Vegaaninen voileipäkakku on Kotilieden kasvisruokakilpailun voittaja. Se on vegaanin unelma, joka maistuu makkaranpurijallekin. Selkeät maut sekä raikas ja rapsakka suutuntuma hurmasivat raadin. Vegaanin voileipäkakku sai voitokkaan 1. sijan. Kakun täytteenä on kurkkua, valkosipulia, avokadoa,Tofuletti-yrttituorejuustoa ja parskaalia. Vegaanin voileipäkakku sopii vaikka kasvissyöjän lakkiaisiin.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Vegaanin voileipäkakku:
8 viipaletta
Vaasan 100 % -ruispaahtoleipää
8 viipaletta
Vaasan Iso -moniviljapaahtoleipää
Parsakaalitäyte:
150 g
keitettyä parsakaalia
3 rkl
aurinkokuivattua tomaattia
1-2 rkl
aurikokuivatun tomaatin öljyä
150 g
Tofuletti-yrttituorejuustoa
Avokadotäyte:
1
avokado
1 rkl
sitruunamehua
200 g
Tofuletti naturel -tuorejuustoa
1 tkl
ananasmurskaa
1 dl
silputtua persiljaa
1
punainen paprika
Kurkku-valkosipulitäyte:
20 cm:n pala
tuorekurkkua
150 g
Tofuletti naturel -tuorejuustoa
1
valkosipulinkynsi
kostutus:
1/4 dl
sitruunamehua
1 1/4 dl
vettä
kuorrutus:
300 g
Tofuletti naturel -tuorejuustoa
n 1/2 dl
Xtra-majoneesia
koristeluun:
Cheezly (edam-tai cheddarjuuston tyyppinen tuote)
persiljasilppua
kirsikkatomaatteja, paprikaa, kurkkua, oliiveja, retiisiä, rucolaa tai yrttejä
Keskustelu
Voiko tämön vegekakun tehdä etukäteen ja pakastaa?
JyI=
1*555
Kommentoi juttua: Vegaanin voileipäkakku