Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vegaaninen kinuskikastike

Laktoositon ja vegaaninen kinuskikastike tehdään tässä reseptissä kasvipohjaisesta vispautuvasta soijakermasta ja fariinisokerista.

Ainekset

Laktoositon ja vegaaninen kinuskikastike:

  • 1 dl Soya Cuisine (Provamel)
  • 1.3 dl fariinisokeria

Valmistusohje

  1. Sekoita vegaanisen ja laktoosittoman kinuskikastikkeen ainekset kattilassa. Keitä hiljalleen noin 5 minuuttia. Kinuskikastiketta voit käyttää kakkujen väliin ja kuorrutukseen.
  2. Jäähtyneeseen kinuskikastikkeeseen voit lisätä 1 dl Soya Cuisine -soijakermaa vatkattuna ja tarjota jälkiruoaksi marjojen kanssa. Soijakerma vatkautuu löysäksi vaahdoksi ja sopii vaikka vaniljasokerilla tai piparkakkumausteilla maustettuna lämpimänä tarjottavan vegaanisen omenapiirakan kanssa tarjottavaksi.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Vegaaninen kaura-kermajäätelö


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vegaaninen kinuskikastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.