Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Vegaaninen mustikkapehmis

Vegaaninen mustikkapehmis sopii kaikille, koska se valmistetaan ilman maitoa ja munia. Tuoreet mustikat maistuvat parhaalta tässä kesäherkussa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vegaaninen mustikkapehmis

2 dl tuoreita mustikoita
397 g makeutettua kondensoitua kookosmaitoa (SpiceUp!))
250 g soijapohjaista vatkautuvaa vaahtoa (soijavispiä)
30 g Cream fix -kerman stabilointiainetta (Dr. Oetker)
1/2 tl vaniljasokeria
Mainos

Keskustelu

Aineksissa lukee kondensoitu maito mutta teko-ohjeessa puhutaan kondensoidusta kookosmaidosta ?

Kiitos tarkasta huomiostasi! Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty makeutettua kondensoitua kookosmaitoa. (Korjaan sen reseptiin.) Sen tilalla voi hyvin käyttää makeutettua kondensoitua maitoa, jos ei pidä kookoksen mausta.

Kommentoi juttua: Vegaaninen mustikkapehmis

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X