Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vehnätortillat

Vehnätortillat syntyvät melko helposti kotikeittiössäkin ja maku palkitsee pienen vaivannäön monikertaisesti. Ohjeella valmistat 10-12 vehnätortillaa

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Vehnätortillat

  • 12 dl durum-vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dl öljyä
  • noin 3 dl vettä

Valmistusohje

Vehnätortillat tehdään helposti näin:

1. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja vaivaa taikinakoukulla noin 10 minuuttia.

2. Muovaa taikina pötköksi ja jaa 10 palaksi. Peitä palat kelmulla ja kauli palat jauhoisella alustalla noin 30 cm:n kokoisiksi tortilloiksi. Paista vehnätortillat kuivalla pannulla molemmin puolin ja peitä pyyhkeellä.

Ohje: Brenda Vértiz

Vinkki: Täytä vehnätortillat meksikolaiseen tapaan raikkaalla vihannessalsalla, guacamolella, mustapapukastikkeella ja broilerin lihalla.

Lue myös: Meksikolainen ruoka kiehtoo – listasimme parhaat tacot, quesadillat ja tortillat

Lue myös Anna.fi: Hurmaannu chilistä, kaakaosta, valkosipulista, korianterista… Näillä ohjeilla onnistut meksikolaisen keittiön herkuissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vehnätortillat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.