Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Venäläinen punajuurisalaatti

Tämä punajuurisalaatti tehdään slaavilaiseen tyyliin. Aromikkaat omenat, sitruunanmehu ja korianteri tekevät punajuurisalaatista raikkaan. Pähkinät tuovat salaattiin mukavaa purutuntumaa ja ruokaisuutta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
7  annosta

Ainekset

Venäläinen punajuurisalaatti:

  • 3 kuorineen keitettyä punajuurta
  • 1 hapan omena, kuten Granny Smith
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl rouhittuja suolapähkinöitä
  • 2 rkl hienonnettua mietoa säilykepepperonia
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta jäähtyneet punajuuret. Kuori ja raasta omena ja sekoita punajuuriraasteeseen.

2. Sekoita joukkoon sitruunamehu, rouhitut suolapähkinät, hienonnetut pepperonit ja korianteri. Mausta salaatti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

3. Anna salaatin maustua viileässä hetki tarjoilua.

Katso myös: Venäläinen stroganoff


Kommentoi

Kommentoi juttua: Venäläinen punajuurisalaatti

Tittara

punajuuresta lähtee maku keittämällä, voishan sen raastaa raakana

Vastaa käyttäjälle TittaraPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.