Reseptit
30-60 min
10
Kiitos

Venäläinen silli juhlapöytään

Venäläinen silli tuo joulupöytään slaavilaisia makuja ja korvaa perinteisen rosollin. Tarjoa sillin kanssa etikkapunajuurten ja -kurkkujen, kovaksi keitettyjen kananmunien ja ruohosipulin sekoitusta. Viinietikkamarinadin voit halutessasi korvata myös kermaviilistä, sinapista ja currysta sekoitetulla kastikkeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Venäläinen silli:

2 suurta suolasilliä (600 g) tai 4 sillifileetä (noin 450 g)
4 etikkapunajuurta
1 etikkakurkku tai 100 g tuoretta kurkkua
1-2 kovaksi keitettyä munaa
pala purjoa tai tilliä tai ruohosipulia

marinadi:

1,5 -2 rkl viinietikkaa
0.5 tl suolaa
valkopippuria
3 rkl öljyä
1 rkl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Venäläinen silli juhlapöytään

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X