Veriappelsiini-ricottacrostata
Reseptit
yli 60 min
8
Kiitos

Veriappelsiini-ricottacrostata – italialainen makea piirakka

Crostatapiirakka on tuttu näky ita­lialaisen maalais­majoituksen aamiaisella. Murotaikinapoh­ja saa päälleen ricottajuustoa ja jotakin hil­loa, tällä kertaa veriappelsiinis­ta tehtyä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja:

1 kananmuna
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1/4 tl hienoa merisuolaa
125 g pehmeää voita
1 luomuveriappelsiinin raastettu kuori
2 rkl kylmää vettä

Päälle:

200 g ricottajuustoa
2 dl veriappelsiinihilloa

Veriappelsiinihillo:

4 luomuveriappelsiinia (kuoret ja hedelmäliha)
3 dl hillosokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Veriappelsiini-ricottacrostata – italialainen makea piirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X