Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Veriappelsiinimimosa

Pariisin Ritz-hotellissa kehitelty Mimosa-juoma sai uuden muodon jäädytettävällä veriappelsiinimehujäällä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6 annosta

Ainekset

Veriappelsiinimimosa:

  • 2 dl veriappelsiinimehua
  • 1 plo (75 cl) kuivaa kuohuviiniä

Valmistusohje

1. Annostele mehu jääpalamuotteihin ja jäädytä tikkujen kanssa. Irrota jäätyneet mehujäät muoteista ja nosta laseihin juuri ennen tarjoilua.

2. Täytä lasit hyvin viilennetyllä kuohuviinillä. Tarjoa heti.

Lue myös: Booli tehdään nyt roseekuohuviinistä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Veriappelsiinimimosa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.