veriappelsiinirisotto
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Veriappelsiinirisotto á la ravintola BasBas

Veriappelsiinirisotto on sesongin superherkku. Tällä ohjeella valmistat sen kuten Helsingin parhaimpien ravintoloiden joukkoon lis­tattu ravintola BasBas sen tekee.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Veriappelsiinirisotto á la ravintola BasBas:

noin 1 l kana- tai kasvislientä
2 salottisipulia
4 rkl oliiviöljyä
3 dl risottoriisiä
2 dl kuivaa valkoviiniä
1 suuri luomuveriappelsiini tai 2 pientä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa
2 rkl voita
Mainos

Keskustelu

Oletteko itse lukeneet ohjetta läpi ollenkaan??
”Raasta veriappelsiini ja purista mehu” Miten sä nyt ”raastat veriappelsiinin”. Ja mikä se hyvä keskilämpö on? Olis myös hyvä sanoa, että lihaliemen pitää olla hyvin lämmintä. Se kannattaa pitää kattilassa, joka on lämpimällä levyllä. Risotto on vaativa ruoka tehdä ilman huonoja ohjeitakin.

Samalla tavoin kuori raastetaan kuin sitruunastakin. Niin ainakin minä sen ymmärrän. Ja sen jälkeen puristetaan mehut.

Kommentoi juttua: Veriappelsiinirisotto á la ravintola BasBas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X