Reseptit

Vesikrassi-fenkolisalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8 annosta

Ainekset

  • 1 iso salaattifenkoli
  • 2 ruukkua vesikrassia
  • 1 kerä friseesalaattia
  • 1 prk (80 g) parmesaanilastuja

kastike:

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

Vesikrassi-fenkolisalaatti

1. Halkaise huuhdeltu fenkoli. Poista kova kanta ja suikaloi ohuiksi lastuiksi. Pirskota päälle hieman sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Sekoita kulhossa fenkolit, vesikrassit, revityt friseesalaatit ja parmesaanilastut kevyesti.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon tai tarjoile kastike erikseen.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vesikrassi-fenkolisalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.