Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vietnamilaiset rullat

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 15 kpl jättikatkarapua tai 1 rasia (215g) Sushi Ebi -katkaravunpyrstöjä
  • 3 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 rkl silputtua korianteria
  • 1 annos mango-avokadosalsaa
  • 1 rasia vuonankaalia

Lisäksi:

  • 14-16 riisipaperiarkkia (halkaisija 22 cm)

Valmistusohje

1. Sekoita sulaneiden jättirapujen joukkoon makea chilikastike ja korianterisilppu. Anna rapujen maustua muiden valmisteluiden ajan.

2. Tee mango-avokadosalsa.

3. Kasta riisipaperilevyt yksi kerrallaan lämpimässä vedessä, jotta ne pehmenevät.

4. Asettele täytteet levyjen päälle: ravunpyrstö alimmaiseksi, sitten salsaa ja lopuksi salaattia. Taittele reunat täytteen päälle kaalikääryleiden tavoin ja rullaa kiinni.

5. Tarjoa rullat dippikastikkeiden kanssa.

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vietnamilaiset rullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.