Reseptit
30-60 min
Kiitos

Vihreät letut

Pinaattiletut on arjen suosikki ja erityisesti lasten lemppari, mutta tiesitkö, että maittavat letut voi pakastepinaatin sijaan tehdä myös pinaatti- tai nokkoskeiton tähteistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vihreät letut:

0.5 l nokkos- tai pinaattikeittoa
2 kananmunaa
2 dl hiivaleipäjauhoja

täyte:

500 g savusilakkaa
1 purkki kevytranskankermaa
1 purkki raejuustoa
tilliä

Valmistusohje

  1. Sekoita kananmunat ja osa keitosta. Lisää hiivaleipäjauhot hyvin vatkaten ja loput keitosta. Anna taikinan turvota jonkin aikaa.
  2. Paista teflonpannussa lettuja tai räiskäleitä.
  3. Puhdista silakat ja lisää joukkoon ranskankerma, raejuusto ja hienonnettua tilliä. Täytä räiskäleet tai tarjoa erikseen lettujen kanssa. Kalasta tulee riittävästi makua ja suolaa täytteeseen.

Lue myös: Pinaattiletut x 6 – katso herkulliset täytevaihtoehdot ja saat vaihtelua ruokapöytään!

 

 

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vihreät letut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X