Reseptit
yli 60 min
20
Kiitos

Viinirypälekakku

Klassikon , viinirypälekakun pohja kannattaa leipoa jo edellisenä päivänä. Pohjan valmistukseen kuluu noin tunti ja koristeluun vain puoli tuntia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Viinirypälekakun pohja:

6 munaa
2.5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g mantelijauhetta

Viinirypälekakun täyte:

800 g säilöttyjä mandariinilohkoja
200 g appelsiinimakuista tuorejuustoa

Viinirypälekakun kuorrutus:

3 dl kuohukermaa
noin ½ dl kinuskikastiketta

Viinirypälekakun koristeluun:

2 dl pistaasi- tai mantelirouhetta
viinirypäleitä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viinirypälekakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X