Viipaloitua lihaa kiinalaisittain
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Viipaloitua lihaa kiinalaiseen tapaan

Arvostettu kiinalaisen keittiön asiantuntija, Lontoossa asuva Deh-Ta Hsiung vieraili vuonna 2003 Suomessa ja omisti yhden vierailupäivistään Kotilieden lukijoille valmistaen ruokaa kiinalaiseen tapaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Viipaloitua lihaa kiinalaiseen tapaan

225-275 g sian- tai naudanlihaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sherryä
1 tl sokeria
1 tl maissijauhoa
2-4 rkl kasviöljyä
250 g kevätsipulia, purjoa tai sipulia
(1 dl kuivattuja sieniä esim.suppilovahveroita tai noin 0,5 l tuoreita)
(suolaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Viipaloitua lihaa kiinalaiseen tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X