Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Vincentin kanipata

Hauduta kanipata hitaasti miedolla lämmöllä. Lisää pataan lopuksi viinirypäleitä tai oliiveita, päästä mielikuvitus irti höysteissä. Kanipadan maut pääsevät valloilleen, kun annat sen jäähtyä viileässä yön yli.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kanipata:

1 kani (riippuen ruokahalusta)
1/2 dl valkoviiniä
öljyä paistamiseen
1 dl viinietikkaa tai sherryetikkaa
300 g (viinirypäleitä tai oliiveja)
kourallinen hillosipuleita
suolaa ja pippuria
1 rkl paprikapulveria
2 tuoreen valkosipulin kynttä
2 laakerinlehteä
muutama timjamin varsi tai lehtipersiljaa
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vincentin kanipata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X