Reseptit
4
Kiitos

Voi-hunajapaahdetut porkkanat

Porkkanat saavat uutta ilmettä ja makua, kun ne paistetaan pikaisesti hunajavoissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1/2 kg porkkanoita
3 valkosipulinkynttä
4 rkl voita
1 tl kuivattua timjamia
1 rkl hunajaa
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa

Valmistusohje

1. Pese porkkanat hyvin, niitä ei tarvitse kuoria. Leikkaa isohkoiksi pölkyiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

2. Sulata voi pannulla, lisää porkkanat ja paista miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia niin, että ne saavat reilusti väriä. Lisää valkosipulit ja timjami, kuullota vielä 2 minuuttia.

3. Lisää hunaja, sekoita nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 16/17.

Porkkanasta taiot myös nämä herkut:

Appelsiinilla maustetut makeat uunijuurekset

porkkanapesto

Porkkanapestopasta

Yrttiporkkanat ja sipulit uunissa

Uuniporkkanat

Ruoka.fi: Salaatti paahdetuista porkkanoista

Keskustelu

Kommentoi juttua: Voi-hunajapaahdetut porkkanat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X