Karamellisoiduilla sipuleilla viimeistelty vuohenjuustopiirakka
Aromikas vuohenjuusto ja makeaksi karamellisoituneet sipulit ovat ihania yhdessä. Kokeile makuparia suolaisen piirakan täytteenä. Pohja valmistuu näppärästi valmiista lehtitaikinasta.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Vuohenjuusto-karamellisoitu sipulipiirakka
1 (600 g)
iso lehtitaikinalevy
Täyte:
1 rasia (250 g)
ricottajuustoa
1
kananmuna
1/2 tl
suolaa
3
salottisipulia
50 g
voita
2 rkl
hunajaa
pari oksaa
tuoretta timjamia
Päälle:
200 g
vuohenjuustoa (iso kiekko)
2 rkl
pinjansiemeniä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Karamellisoiduilla sipuleilla viimeistelty vuohenjuustopiirakka