Vuohenjuusto-karamellisoitu sipulipiirakka
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Karamellisoiduilla sipuleilla viimeistelty vuohenjuustopiirakka

Aromikas vuohenjuusto ja makeaksi karamellisoituneet sipulit ovat ihania yhdessä. Kokeile makuparia suolaisen piirakan täytteenä. Pohja valmistuu näppärästi valmiista lehtitaikinasta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vuohenjuusto-karamellisoitu sipulipiirakka

1 (600 g) iso lehtitaikinalevy

Täyte:

1 rasia (250 g) ricottajuustoa
1 kananmuna
1/2 tl suolaa
3 salottisipulia
50 g voita
2 rkl hunajaa
pari oksaa tuoretta timjamia

Päälle:

200 g vuohenjuustoa (iso kiekko)
2 rkl pinjansiemeniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karamellisoiduilla sipuleilla viimeistelty vuohenjuustopiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X