Reseptit
alle 30 min
10

Vuohenjuusto-nyhtöleipä

Vuohenjuusto-nyhtöleipä sopii näyttäväksi pikniktarjottavaksi. Herkkuleivästä voi jokainen repäistä oman osansa ja nauttia vaikkapa salaatin kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 maalaisleipä
50 g huoneenlämpöistä voita
1 valkosipulinkynsi
3 rkl hienonnettua persiljaa
1 tl kuivattua Provencen yrttiseosta
100 g vuohenmaito gruyèrejuustoa

Valmistusohje

1. Leikkaa leipä ruudukoksi niin, että viillot yltävät melkein pohjaan asti.
2. Purista valkosipulinkynsi pehmenneen voin joukkoon. Lisää joukkoon hienonnettu persilja, yrttiseos ja karkeaksi raastettu juusto.
3. Täytä leivän vaot täytteellä. Nosta leipä leivinpaperipalan päälle ja kääri leipä huolella alumiinifolioon.
4. Lämmitä grillissä keskilämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vuohenjuusto-nyhtöleipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X