Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Vuohenjuustoperunat

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g pariisinperunoita
100 g vuohenmaitotuorejuustoa
1 rkl ranskankermaa
2 dl hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

 

  1. Keitä pariisinperunoita kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada vesi pois ja jäähdytä perunat.
  2. Sekoita vuohenmaitotuorejuusto ja ranskankerma kulhossa. Hienonna ruohosipuli.
  3. Pyörittele perunat ensin vuohenjuustoseoksessa ja sitten ruohosipulisilpussa. Tarjoa kylmien alkuruokien lisäkkeenä.
  • VINKKI! Maistuu maustesillin kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vuohenjuustoperunat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X