Tämä omenainen glögiresepti on peräisin Westerby Gårdin tilalta. Westerbyn papan glögi sekoitetaan oman puutarhan omenamehusta. Makua omenaiseen glögiin antavat kaneli ja tähtianis.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Westerbyn omenainen glögi:
5 dlvalkoviiniä
1 lomenamehua
1 kanelitanko
3 rklfariinisokeria
1 vaniljantanko
4 tähtianista
Mainos
Valmistusohje
Westerbyn omenainen glögi tehdään helposti näin:
1. Mittaa kaikki glögin ainekset kattilaan ja kuumenna. Älä kuitenkaan keitä, sillä silloin alkoholi haihtuu pois.
2. Omenaisen glögin terästykseksi voi lisätä amarettoa, calvadosta tai koskenkorvaa.
Papan glögi sekoitetaan oman puutarhan omenamehusta. makua antavat kaneli ja tähtianis.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Westerbyn omenainen glögi