Ylikypsä possunniska
Ylikypsä possunniska saa kypsyä tuntikausia lempeässä uunissa. Makea maustekastike antaa murealle porsaankasslerille makua. Ylikypsä possunniska maistuu yhtä hyvin kuumana kuin kylmänäkin.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Ylikypsä porsaanniska
noin 2 kg
porsaan niskaa
2 tl
suolaa
0.5 tl
valkopippuria
1 tl
jauhettua inkivääriä
1 rkl
currya
puolen sitruunan mehu
vettä
Pannulle
4
sipulia
1
kokonainen valkosipuli
Kuorrutus
1 dl
muscovadosokeria
1 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
soijakastiketta
paistolientä
Keskustelu
Erittäin maukas kokonaisuus. Nautittiin koko perheen kanssa. Suosittelen jokaiselle.
Kommentoi juttua: Ylikypsä possunniska