Yrtti-karpalokuorrutettua kalkkunaa
Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Yrtti-karpalokuorrutettu kalkkunanfilee

Yrtti-karpalokuorrutettu kalkkunafilee on juhlapöydän kiistaton kuningas, mikäli etsii kinkulle korviketta. Kalkkuna maistuu erinomaiselta pariisinperunoiden tai uunijuuresten kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 1/2 -2 kg kalkkunan maustamaton rintafilee
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
Mainos

Kuorrutus

1 dl paahdettua, kevyesti suolattua pähkinäsekoitusta (esim. macademia, manteli, cashew, maapähkinä)
1 dl kuivattuja, pehmeitä karpaloita
3 isoa viipaletta valkoista vuokaleipää (mielellään 2-3 päivää vanhaa)
100 g voita
1 ruukku silputtua lehtipersiljaa
1 ruukku silputtua korianteria
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
50 g ilmakuivattua savukinkkua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Yrtti-karpalokuorrutettu kalkkunanfilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X