Reseptit
4
Kiitos

Yrttikirjolohi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
800 g kirjolohifileetä
½-1 tl hienoa merisuolaa
½-1 tl vastarouhittua valkomustapippurisekoitusta
1 rkl rypsiöljyä
2 dl valkoviiniä
pieni nippu ruohosipulia
3-4 rkl tuoreita yrttejä (tilliä, sitruunamelissaa tai persiljaa)

Valmistusohje

 

  • valmistusaika 40 minuuttia
  1. Nypi fi leestä ruodot pois. Ripottele sille suolaa ja pippuria sekä puolet silputuista yrteistä.
  2. Aseta fi lee öljyttyyn uunivuokaan, kaada viini päälle ja kypsennä 200 asteessa 20-30 minuuttia.
  3. Ripottele loput yrtit kypsän kalan päälle. Tarjoa perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Yrttikirjolohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X