zuccotto eli toscanalainen mokkakermakakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Zuccotto toscanalainen mokkakermakakku

Zuccotto eli toscanalainen mokkakermakakku leivotaan pyöreäpohjaisessa vuoassa. Zuccoton täytteessä maistuvat pähkinät, kahvi, konjakki ja suklaa. Koristele kakku vuodenajasta riippuen tomusokerilla ja marjoilla tai kaakaojauholla ja kahvipavuilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

sokerikakku:

4 kpl kananmunaa
120 g tomusokeria (2 dl)
1 tl vaniljasokeria
40 g perunajauhoja (0,6 dl)
40 g vehnäjauhoja (runsas 0,5 dl)

täyte:

60 g kuorittuja manteleita (1 dl)
60 g hasselpähkinöitä (1 dl)
6 dl kuohu- tai vispikermaa
80 g tomusokeria (1,3 dl)
120 g raastettua taloussuklaata
2 rkl konjakkia (kahvilikööriä)

Koristeeksi

tomusokeria tai
kaakaojauhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Zuccotto toscanalainen mokkakermakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X