Reseptit

Grillattu pancettaparsa

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 500 g vihreää parsaa
  • noin 150 g pancettaa tai pekonia
  • loraus oliiviöljyä
  • 4 rkl pecorino- tai parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Grillattua pancettaparsaa

1. Esivalmistele ja keitä parsoja vain muutama minuutti. Jäähdytä nopeasti viileiksi jäävedessä.

2. Kääri parsojen ympärille pekoniviipaleet. Grillaa parsoja kuumassa grillissä tai grillipannulla käännellen, kunnes pinta on sopivan rapsakka.

3. Nosta parsat vadille ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä. Ripottele pinnalle juustoraaste.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Grillattu pancettaparsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.