Hunajainen briejuusto
Hunajainen briejuusto sopii jouluiseen juustotarjoiluun. Juusto kuorrutetaan mehevän punaisilla granaattiomenan siemenillä ja rosmariinilla maustetulla hunajalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Hunajainen briejuusto:
- 500 g briejuustoa
- 2 granaattiomenaa
- 1 dl hunajaa
- rosmariininneulasia
Lisäksi
- viikunoita
- pähkinöitä
Valmistusohje
Hunajainen briejuusto tehdään helposti näin:
1. Ota briejuusto huoneenlämpöön tuntia ennen tarjoilua. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kuorista siivilään valumaan. Kaada siemenet keoksi juuston päälle.
2. Lämmitä hunaja ja sekoita joukkoon rosmariininneulaset. Kaada hunaja juuston päälle. Tarjoa hunajaisen briejuuston lisäksi viikunoita ja pähkinöitä.
Kokeile myös muita juustoherkkuja: Pähkinäinen brie Juustolautanen Juustotarjotin ja porkkanahilloke Ruoka.fi: Briejuustoa ja pähkinäbriossia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Hunajainen briejuusto