Itämainen kana-pastasalaatti
Ruokaisa ja maistuva itämainen kana-pastasalaatti käy kevyestä lounaasta retkellä tai työpaikalla.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Itämainen kana-pastasalaatti:
- 3 broilerin rintafileetä
- 1 rkl voita ja oliiviöljyä
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
- 2 rkl mangochutneyta
- 2 rkl makeaa soijakastiketta (gluteeniton)
- 2 tl sambal-oelek-chilitahnaa
Pastasalaatti:
- 150 g pastaa, esim. täysjyväriisifusillia
- 2 kevätsipulivartta
- ½ kurkku
- 1 punainen suippopaprika
- 1 limetin mehu
- 2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
- 100 g rucolasalaattia
Valmistusohje
Kana-pastasalaatti itämaisittain valmistuu näin.
1.Itämainen kana-pastasalaatti valmistuu näin helposti. Ruskista broilerinfileet nopeasti voi-öljyseoksessa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sammuta liesi ja anna vetäytyä kannen alla kypsiksi salaatin teon ajan.
2. Keitä riisipastaa pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele lopuksi kylmällä vedellä. Viipaloi kevätsipulit ja kurkut ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi paprika. Valuta pastat ja sekoita muiden ainesten kanssa.
3. Leikkaa broilerit kuutioksi. Sekoita mangochutney, soijakastike ja chilitahna keskenään ja kääntele broilerit kastikkeessa. Nosta palat salaattiin.
Lue myös: Ruokaisa salaatti x 10
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Itämainen savulohi-parskaalisalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Itämainen kana-pastasalaatti