Reseptit

Letut ja lohitäyte

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Taikina

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 1.5 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl ruisjauhoja
  • 1 tl suolaa ja sokeria
  • 2 rkl öljyä

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • 200 g kylmäsavulohta
  • 100 g rucolaa

Kapris-ranskankerma

  • 1 prk (150 g) ranskankermaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 tl makeaa sinappia

Valmistusohje

Letut ja lohitäyte

1. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää maito, jauhot, mausteet ja öljy. sekoita tasaiseksi. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista.

2. Kuumenna lettupannu ja paista pieniä lettuja rasvassa pannulla.

3. Anna lettujen hieman jäähtyä. Sekoita kapris-ranskankerman ainekset keskenään. Pinoa ja täytä letut kylmäsavulohiviipaleilla, rucolanlehdillä ja nokareella maustettua ranskankermaa. Koristele lohiletut tillintupsuilla.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Letut ja lohitäyte

Sinun täytyy kommentoidaksesi.