Letut ja lohitäyte
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
Taikina
- 2 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- 1.5 dl vehnäjauhoja
- 0.5 dl ruisjauhoja
- 1 tl suolaa ja sokeria
- 2 rkl öljyä
Paistamiseen
- voita tai margariinia
Lisäksi
- 200 g kylmäsavulohta
- 100 g rucolaa
Kapris-ranskankerma
- 1 prk (150 g) ranskankermaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl kapriksia
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 2 tl makeaa sinappia
Valmistusohje
1. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää maito, jauhot, mausteet ja öljy. sekoita tasaiseksi. Anna lettutaikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista.
2. Kuumenna lettupannu ja paista pieniä lettuja rasvassa pannulla.
3. Anna lettujen hieman jäähtyä. Sekoita kapris-ranskankerman ainekset keskenään. Pinoa ja täytä letut kylmäsavulohiviipaleilla, rucolanlehdillä ja nokareella maustettua ranskankermaa. Koristele lohiletut tillintupsuilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Letut ja lohitäyte