Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Paahdetut hedelmät

Grillissä makoisiksi paahdetut hedelmät on helppo kesäjälkiruoka, joka aateloidaan pistaasi-limettikastikkeella ja jäätelöllä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Grillissä paahdetut hedelmät:

  • 1 tuore ananas
  • 4 persikkaa tai nektariinia

Kastike

  • 100 g pistaasimanteleita
  • 2.5 dl muscovadosokeria
  • 0.5 dl vettä
  • 1 limetin mehu

Valmistusohje

Grillaa hedelmät näin:

1. Paahda viipaloitu ananas ja halkaistut hedelmät parilalla.

2. Keitä muscovadosokerista, vedestä ja limettimehusta kastike. Lisää joukkoon pistaasit ja lusikoi hedelmistä kootuille annoslautasille. Tarjoa paahdetut hedelmät vanilja-, nougat- tai kookosjäätelön kera.

Anna.fi/ruoka: Grillatut hunajapersikat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paahdetut hedelmät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.