Reseptit

Suklaa-juustokakkupiparit

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
35  annosta

Ainekset

  • 75 g voita tai margariinia
  • 75 g tuorejuustoa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 50 g tummaa suklaata
  • 2 digestive-keksiä

Valmistusohje

Suklaa-juustokakkupiparit

1. Vaahdota kulhossa huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto tasaiseksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes seos on ilmavaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa hienoksi ja kääntele taikinan joukkoon.

2. Pyörittele taikinasta ruokalusikallisen kokoisia kuulia. Murusta keksit hienoksi muruseokseksi. Kääntele jokainen taikinapallo keksinmuruissa ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä keksien väliin kunnolla leviämisvaraa.

3. Paista suklaa-juustokakkupipareita 200-asteisessa uunin keskitasossa 8-10 minuuttia tai kunnes niiden reunat hieman saavat väriä. Anna keksien jäähtyä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaa-juustokakkupiparit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.