Reseptit

Tahmeat herkkupullat

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
15  annosta

Ainekset

  • noin puolet 5 dl:n pullataikinasta (katso linkki ohjeesta)

Täyte

  • noin 200 g Nutella-suklaa-pähkinälevitettä
  • 150 g suklaahippuja

Pinnalle

  • kananmunaa
  • kinuskikastiketta pursosta

Valmistusohje

Tahmeat herkkupullat

Tahmeat herkkupullat ovat ihanan makeita vuokapullia, jotka täytetään suklaa-pähkinälevitteellä ja suklaalla ja kruunataan kinuskikastikkeella.

1. Valmista ja kohota pullataikina ohjeen mukaan. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele taikinalevylle Nutella-levitettä. Ripota päälle suklaahippuja ja kääri levy rullaksi. Leikkaa paloiksi. Jaa palat isoihin paperivuokiin ja kohota noin 15 minuuttia.

2. Voitele pullat munalla ja paista 250 asteessa kymmenisen minuuttia. Valuta jäähtyneille herkkupullille kinuskikastiketta.

Kokeile myös muita ihania pullareseptejä:
Sitruunapitko
Mustikkapullat
Mantelihyrrät
Ruoka.fi: Tahmapullat

Kuva: Riikka Hurri/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tahmeat herkkupullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.