kesäkurpitsarullalasagne

3 x kasvislasagne

Lasagnen täytteeksi sopii perinteisen bolognesekastikkeen sijaan myös muut täytteet. Tässä kolme kasvislasagnea, joille menettää sydämensä myös vannoutuneimmat lihansyöjät.

Manteleilla rikastettu kasvislasagne

Tämän lasagnen jekku on mantelirouhe, joka rikastaa muhevan kesäkurpitsasta, kiinankaalista ja pinaatista pyöräytetyn kasvistäytteen. Maukas tomaattikastike syntyy parista tölkistä tomaattimurskaa ja kourallisesta mausteita. Juustokastikkeenkin kanssa oiotaan mutkat suoriksi: sekoita keskenään ricottaa, emmentalraastetta sekä tilkka maitoa ja valmista tuli! Tästä kasvislasagnesta riittää isompaankin nälkään koko perheelle.

kasvis-mantelilasagne

Resepti: Kasvis-mantelilasagne

Helppo linssilasagne

Tässä ohjeessa jauheliha on korvattu punaisilla linsseillä ja joukkoon on upotettu reilusti myös kasviksia, kuten sipulia, porkkanaa ja selleriä. Mikä parasta, tämän lasagnen vuoksi ei tarvitse vaivautua edes valkokastikkeen valmistukseen. Maidolla notkistettu ricottajuusto ajaa asian vähintään yhtä maukkaasti.

Kasvislasagne

Resepti: Kasvislasagne

Gluteeniton kesäkurpitsalasagne

Gluteeniton lasagne kootaan juustokastikkeella täytetyistä kesäkurpitsarullista, jotka muhivat herkuksi tomaattisessa kastikkeessa. Lopputulos on taatusti mehevä ja maukas, sillä lasagne sisältää peräti kolmea juustoa: mozzarellaa, ricottaa ja parmesaania.

Kesäkurpitsarullalasagne sopii kiireiseenkin keittiöön, sillä vihanneslevyt kypsyvät nopeammin kuin perinteiset pastalevyt. Yhteen lasagneen uppoaa helposti parikin kesäkurpitsaa, joten päivän kasviskiintiö kasvaa kuin huomaamatta.

kesäkurpitsarullalasagne

Resepti: Gluteeniton kesäkurpitsarullalasagne

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: 3 x kasvislasagne

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X