Ruoka

Blossa-glögin maku vie tänä vuonna Italiaan

Vuodesta 2011 ruotsalainen Blossa vuosikertaglögin uutuusmaku on ollut syksyn odotetuin glögiuutinen. Tänä vuonna makumaailma löytyy Italiasta.

Auringon kypsyttämät sitruunat Amalfin rannikolta ovat olleet inspiraationa Blossa 2018 makua suunniteltaessa.

Lue myös: Höyryävä glögi tuo joulumielen

Vuosikertaglögi on maustettu limoncellolla, rosmariinilla, timjamilla ja basilikalla.

Amalfin rannikkoa kutsutaan oikeutetusti nimellä La Divina Costiera, jumalainen rannikko. Alueella kasvaa suuria, auringon kypsyttämiä Ovale di Sorrento -sitruunoita, joista valmistetaan limoncello-likööriä. Nämä ainutlaatuiset, vähemmän kirpeät sitruunat antavat vuosikertaglögille raikkaan makuvivahteen, jota täydentävät rosmariini, timjami ja basilika – mausteet, jotka yhdistetään lämpöön, mereen ja auringonpaahtamaan maisemaan.

”Blossa on matkustanut ympäri maailmaa vuodesta 2011 lähtien etsimässä makuja vuosikertaglögeihin. Tänä vuonna inspiroiduimme italialaisesta Amalfin rannikosta. Blossa 18 di Limonen maussa on limoncelloa, joka antaa glögille miedon, lähes makean kirpeyden. Maku sopii hyvin yhteen Blossan perinteisten glögimausteiden sekä rosmariinin, timjamin ja basilikan vivahteiden kanssa. Blossa 18 on jännittävä yhdistelmä aurinkoista Välimerta ja perinteistä pohjoismaista joulua,”  Blossan Chief Blender Åsa Orsvärn kertoo.

Turkoosin värinen pullo  vie tunnelmat Välimerelle. Pullon ulkoasu on ollut joka vuosi myös erityisen kiinnostuksen kohde. Tämän vuoden ulkoasuun ovat vaikuttaneet perinteiset italialaisten herkkutuotteiden pakkaukset ja 1900-luvun alussa vaikuttaneen futurismin muotokieli. Auringonkeltaisella korkilla kunnioitetaan Blossa 18 di Limonen innoittajia eli sitruunoita ja limoncelloa.

Lähde: Altiagroup tiedote

Kommentoi

Kommentoi juttua: Blossa-glögin maku vie tänä vuonna Italiaan

Kohtuus kaikessa

Mistä saa ostaa itä maksaa .Olen arvostanut Blossaa mutta en maksa ylihinnoiteltuja tuotteeista.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.