Brasilian hedelmäisiä makuja

Piristä arkea brasilialaisen karnevaalimenun avulla. Herkuttele tulisilla mausteilla ja makealla mangolla.

Aperitiiviksi tarjotaan kirpeänmakeaa Caipirinhaa. Aikuisille juoma terästetään sokeriruokoviinalla, lasten juomaan voi lisätä vähän marja- tai guaranamehua.

Alkupalaksi maistuu mango pirteän paprikasalsan kanssa ja mustapapukeitto.

Brasilialainen keitto muistuttaa ulkonäöltään erehdyttävästi suomalaista mämmiä. Papukeitto on niin paksua, että sitä voi halutessaan käyttää myös kastikkeena riisin päällä.

Pääruoaksi sopii karnevaaliruoka kalaa kookoskastikkeessa. Kalapadan tulisuutta voi säädellä valmistusvaiheessa valitsemalla mietoa chiliä ja lisäämällä sitä ruokaan vähitellen.

Aterian päättää guava-hedelmällä maustettu jäätelö. Jäätelöannosta voi terästää tilkalla kookosmaitoa.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.