Ruoka

Gluteenittomat kahvilat Turussa – nämä paikat haluat käydä testaamassa!

Parhaat gluteenittomat kahvilat Turussa tarjoavat raakakakkuja, leipomotuotteita, italialaista jäätelöä, salaatteja, smoothieita ja terveellisiä hyvinvointiherkkuja.

Keliaakikon ei tarvitse jäädä paitsi ihanista kahvilaherkuista Turussa, sillä kaupungista löytyy useita kahviloita, joista saa mitä herkullisimpia gluteenittomia tuotteita.

Listasimme parhaat gluteenittomat kahvilat Turussa. Ota vinkkilista talteen!

Lue myös: Keliaakikko paljastaa: Nämä ovat parhaat gluteenittomat herkut – Ota talteen reseptit!

Gluteenittomat kahvilat Turussa

Kembuz Café

Esteetikon silmää miellyttäviä, ihanasti koristeltuja annoksia tarjoileva Kembuz Café myy ainoastaan tuotteita, jotka ovat gluteenittomia eivätkä sisällä valkoista sokeria. Raaka-aineina pyritään käyttämään paikallisten pientuottajien tuotteita ja luomua.

Kahvilan kantavana ideana on tarjoilla herkkuja, jotka ovat paitsi hyviä myös terveellisiä ja hyvinvointia lisääviä ja antavat energiaa päivään. Kauniisti sisustettu liiketila tukee kahvi- tai lounashetken nautintoa.

Osoite: Hämeenkatu 3b, 20500 Turku

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kembuz Café (@kembuzcafe) jakama julkaisu

POWAU

Ravinteikkaita raakakakkuja, salaatteja, smoothiekulhoja, gluteenittomia leipiä, chiavanukkaita, käsin kylmäpuristettuja mehuja, smoothieita ja vegaanista jäätelöä. Tätä kaikkea tarjoilee aivan Turun keskustassa sijaitseva POWAU, jossa kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja lähes kaikki tuotteet myös vegaanisia.

Arkiaamuisin ja lauantaisin POWAU:ssa tarjoillaan herkullista aamiaista, sunnuntaisin keräännytään brunssipöydän ääreen. Arkisin ja lauantaisin tarjolla on lounasbuffet.

POWAU:lla on liiketila myös Hansakortteli-kauppakeskuksessa ja säävarauksella toimiva konttikahvila jokirannassa Läntisellä rantakadulla.

Osoite: Eerikinkatu 7, 20100 Turku

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Foods & Cafes & Yoga (@powau) jakama julkaisu

Lue myös: Mitä voi tehdä ilmaiseksi Turussa? 20 huippuvinkkiä kaupunkilomaan

Hyviä gluteenittomia herkkuja tarjoilevat myös nämä turkulaiskahvilat

Fika Café

Ihania kakkuja tarjoileva Fika Café sijaitsee pirteän keltaisessa, 1830-luvulla rakennetussa puutalossa Ett Hem -museon vieressä. Kakuista useat on saatavilla gluteenittomana. Kahvilan herkut valmistetaan kadun toisella puolella sijaitsevan Hus Lindman -ravintolan keittiössä.

Osoite: Piispankatu 14, 20500 Turku

Café Carre

Viihtyisästä Café Carresta saa toinen toistaan herkullisempia makeita ja suolaisia leipomotuotteita gluteenittomana. Kahvilasta saa myös ihania salaatteja sekä italialaista ja suomalaista jäätelöä.

Osoite: Linnankatu 3 B, 20100 Turku

Nuvole

Hansa-kauppakeskuksessa sijaitseva Nuvole tarjoilee perinteisiä italalaisia käsintehtyjä jäätelöitä, jotka valmistetaan aidoista raaka-aineista. Kaikki sorbetit ovat gluteenittomia ja vegaanisia ja lähes kaikki vähälaktoosiset kermajäätelöt ovat myös gluteenittomia.

Valikoimasta löytyy muun muassa pannacotan, popcornin, pistaasipähkinän, After Eightin ja sitruunaliköörin makuiset jäätelöt.

Osoite: Eerikinkatu 13, 20100 Turku

Mitkä ovat sinun mielestäsi parhaat gluteenittomat kahvilat Turussa? Paljasta suosikkisi kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Gluteenittomat kahvilat Turussa – nämä paikat haluat käydä testaamassa!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.