Grillijuhlissa maistuu entrecôte, chimichurri ja grillattu maissi – ota maukkaat reseptit
Argentiinalaisen asadon ykkösherkku on grillattu entrecôte. Siitä syntyy kiistatta kesän paras grillipihvi. Kun liha on laadukasta, riittää kun grillaat sen haluamaasi kypsyysasteeseen, maustat ripauksella suolaa sekä pippuria ja höystät herkuksi mieleisilläsi lisukkeilla.
Ei asadoa ilman raikasta yrttikastiketta, chimichurria, joka on pihvin paras kaveri. Siihen silputaan runsaasti tuoreita yrttejä, kuten basilikaa, timjamia ja persiljaa sekä valkosipulia ja chiliä, jotka ravistellaan kannellisessa purkissa sekaisin oliiviöljyn ja balsamiviinietikan kanssa. Helppoa, nopeaa ja ah, niin hyvää! Tee kastike valmiiksi jo edellisenä päivänä, jotta maut saavat rauhassa tekeytyä.
Grillattu maissi on koko perheen suosikki ja sopii pihvin kylkeen kuin nakutettu. Hykerryttävän herkulliset maissit syntyvät vaivatta sivelemällä pintaan valmista barbeque-kastiketta.
Kokeile myös näitä grilliherkkuja:
Ruoka.fi: Grillatut bataattilohkot
Keskustelu
Kommentoi juttua: Grillijuhlissa maistuu entrecôte, chimichurri ja grillattu maissi – ota maukkaat reseptit