Hillo juustoille x 3

Hedelmäinen hillo täydentää juustotarjottimen ja nostaa juustojen aromit hienosti esiin. Omatekoinen hillo muutaman maukkaan juuston kanssa on myös aina tervetullut tuliainen.

Appelsiini, kaneli, tähtianis ja rommi tai konjakki antavat aromia viikunahillolle, joka keitetään kuivatuista viikunoista.

Suklainen luumuhillo saa makua tummasta suklaasta, kanelista, neilikoista ja portviini- tai glögitilkasta.

Keltainen inkiväärihillo syntyy kuivatuista aprikooseista ja kumkvateista. Kirpakka inkivääri ja sitruuna antavat potkua makealle hedelmähillolle, joka sopii paitsi juustojen pariksi myös aamiaishilloksi.

Lisää herkullisia ruokaideoita:
Jouluillan juustotarjotin
Ruokalahjoja pukinkonttiin
Makea ruokalahja jouluksi x 3
Ruoka.fi: Brie juhlistaa aterian

Kuvat: Kristiina Kurronen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hillo juustoille x 3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X