Hillo juustoille – onko suosikkisi viikuna-, luumu- vai aprikoosihillo?

Hillo juustoille haussa? Kokeile appelsiinista viikunahilloa, suklaista luumuhilloa tai inkiväärillä maustettua aprikoosihilloa.

Haussa hillo juustoille? Hedelmäinen hillo täydentää juustotarjottimen ja nostaa juustojen aromit hienosti esiin. Omatekoinen hillo muutaman maukkaan juuston kanssa on myös aina tervetullut tuliainen.

Appelsiini, kaneli, tähtianis ja rommi tai konjakki antavat aromia viikunahillolle, joka keitetään kuivatuista viikunoista.

Suklainen luumuhillo saa makua tummasta suklaasta, kanelista, neilikoista ja portviini- tai glögitilkasta.

Keltainen inkiväärihillo syntyy kuivatuista aprikooseista ja kumkvateista. Kirpakka inkivääri ja sitruuna antavat potkua makealle hedelmähillolle, joka sopii paitsi juustojen pariksi myös aamiaishilloksi.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hillo juustoille – onko suosikkisi viikuna-, luumu- vai aprikoosihillo?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X