10 suussa sulavaa ohjetta: Herkuttele itsenäisyyspäivänä klassikkoleivoksilla

Itsenäisyyspäivänä kahvipöytään katetaan vain parasta! Juhlan tuntu täydentyy herkullisilla leivoksilla, jotka nautitaan tietenkin kahvin tai samppanjan kanssa.

Arvokas juhla vaatii arvoisensa herkut. Kokosimme kymmenen ohjetta, joiden avulla loihdit makoisat leivokset juhlapöytään.

Kotimaiset marjat muodostavat herkullisen makuliiton

Itsenäisyytemme vuosijuhlaa kunnioittavassa mustikka-piimäleivoksessa on rukiinen pohja. Täytteen pehmeä piimä-valkosuklaa ja mustikkahillo muodostavat yhdessä puhdaslinjaisen ja herkullisen makuliiton.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Vadelma-vaahtokarkkileivokset ovat hurmaavia herkkupaloja, joihin ei tarvita montaa ainesta. Leivo näitä, jos rakastat vaaleanpunaista ja hattaraa!

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Trendikkäiden macaron-leivoksien maku on hienostunut

Vadelma-valkosuklaamacaronit ovat vaalean hempeitä ja hienostuneita leivonnaisia. Makea valkosuklaa ja vadelma ovat täydellinen yhdistelmä, joka sopii macaronien täytteeksi.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

 

Pidätkö kermalikööristä? Kokeile siis näitä Baileys-täytteisiä macaroneja, joiden täytteeseen tulee liköörin lisäksi kaakaojauhetta.

Suklaaleivonnaiset maistuvat kahvin kanssa

Mokkatäytteiset suklaasuukot valmistuvat nopeasti. Keksipohjan päälle tulee mokkainen vaahtokarkkimassa, ja herkku dipataan lopuksi sulaan suklaaseen.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Suklaasuupalat ovat täydellinen herkku ylellisiin kahvihetkiin. Leivonnaisten täytteessä maistuu tumma suklaa ja maapähkinävoi.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Appelsiini-valkosuklaakakku on keksipohjainen juustokakku, jonka kruunaa omatekoinen mantelipraliini. Kakun voi tarjota jääkaapissa hyydytettynä kakkuna, tai pakastimessa raikkaiksi jäädykeleivoksiksi jäädytettynä.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Pähkinäiset maut sopivat talven juhliin

Chevalier-Kaartin leivoksessa maistuvat pähkinät ja rommi. Koristeeksi vatkataan kerma-smetanaseos, joka maustetaan mandariiniliköörillä.

Rapeat hasselpähkinät ja täyteläinen valkosuklaakreemi tekevät valkosuklaa-hasselpähkinäleivoksista suussa sulavia. Praliinikoristeet kruunaavat kauniin kakun.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Pikkuiset pekaanipähkinäpiiraat ovat suupaloja vailla vertaa. Piiraat valmistuvat käden käänteessä, jos antaa monitoimikoneen tehdä suurimman työn.

Leivos kruunaa itsenäisyyspäivän kahvipöydän.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: 10 suussa sulavaa ohjetta: Herkuttele itsenäisyyspäivänä klassikkoleivoksilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X