Merimiehen kiusaus

Helposti hyvää – 3 x kiusaus

Konstailematon kotiruoka valmistuu näppärästi ja täyttää vatsan. Parhaassa tapauksessa ruokaa jää myös seuraavalle päivälle. Kiusaukset ovat juuri tällaisia helppoja ja edullisia arjen pelastajia. Mikä parasta, sekaan sopii melkein mikä tahansa raaka-aine. Poimimme kolme suosikkia!

Kinkkukiusaus

Kinkkukiusaus on kiistaton kotiruokien klassikko. Ohjeessa ruoka tehdään alusta alkaen itse, mutta kiireinen valitsee pakastealtaasta valmiin peruna-sipulisekoituksen perunoiden kuorimisen ja paloittelun sijaan. Sekaan lisätään tölkki kuohukermaa, mausteeksi nokare vahvaa sinappia. Herkullinen juustokuorrute kruunaa kokonaisuuden.

Kinkkukiusaus on kaikkien herkkua.

Resepti: Kinkkukiusaus

Janssoninkiusaus

Perunoista, anjovisfileistä ja kermasta syntyy ihanan nostalginen ruoka. Janssonin kiusaus jakaa mielipiteitä, mutta turhaan. Edullinen, helppo ja maukas arkiruoka on parhaimmillaa alusta alkaen itse tehtynä. Lisää pinnalle muutama voinokare ja saat suussa sulavan lopputuloksen.

janssoninkiusaus

Resepti: Janssoninkiusaus

Merimiehen kiusaus

Jos janssoninkiusaus ei innosta, kokeile merimiehen kiusausta. Se tehdään nimensä mukaan meren antimista eli lohesta ja katkaravuista. Maukas kiusaus kruunataan sulatejuustosta ja kermasta keitettävällä kastikkeella. Kiireinen jättää juustokastikkeen valmistuksen väliin ja käyttää valmista juustokermaa.

Merimiehen kiusaus

Resepti: Merimiehen kiusaus

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helposti hyvää – 3 x kiusaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X