Helppoakin helpompi pääsiäisruoka – 3 x ihana lihapata

Kun nostat pääsiäispöytään lihapadan, ovat vieraatkin tyytyväisiä. Tämän helpommalla et enää pääse.

Pääsiäisen ruoanvalmistuksen ei tarvitse olla vaikeaa. Laita lihapata uuniin ja anna sen hautua siellä itsekseen. Sillä aikaa voi kattaa pöydän ja laittaa paikat kuntoon vieraita varten.

Lammaspata helposti

Lammas on perinteinen pääsiäisruoka, joka maistuu myös padassa. Tämä maukas lammaspata syntyy lampaanpotkasta, joka saa hautua hissuksiin uunissa tai liedellä säilyketomaattien, punaviinin ja yrttien kera. Tarjoa pata uunijuuresten tai juuressoseen kanssa.

Resepti: Maukas lammaspata

Maukas lammaspata sopii juhlapöytään

Perinteinen karjalanpaisti on juhlaruoka

Karjalanpaisti on perinneruokien parhaimmistoa. Tuhti lihapata onnistuu helposti aloittelijaltakin. Karjalanpaistilihoja saa edullisesti, joten hintakaan ei huimaa tässä helpossa klassikkoruoassa.

 

Resepti: Perinteinen karjalanpaisti

Marokkolainen ruoka on trendikästä

Tuhannen ja yhden yön tunnelmaa. Marokkolaisessa lihataginessa on ihania lämpimiä mausteita ja kuivattuja hedelmiä. Mausteet tuoksuvat koko kodissa ja et voi välttyä lämpimältä tunnelmalta, jonka tämä makujen ilotulitus antaa kotiisi. Tarjoile pata couscousin kanssa.

Resepti: Lihapata manteleilla ja luumuilla

 

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Helppoakin helpompi pääsiäisruoka – 3 x ihana lihapata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X