Huikea joulupaketti – Kotiliesi Leivonta on nyt kaupassa

Olemme paketoineet leivonnan ystäville jättipaketin toinen toistaan ihanampia ohjeita. 67 reseptin joukosta löydät täydelliset joululeivät, suklaiset täytekakut, vinkit upeimman joulukakun valmistukseen ja todella helpot suolaiset tarjottavat glögin kanssa. Mukana myös yllätys Jamie Oliverilta. Saimme häneltä haastattelun.

Kotiliesi Joulu ilmestyi jouluihmisten iloksi jo lokakuussa. Joulu-lehdessä annamme vinkkejä jouluruokiin, kerromme jouluihmisten tarinoita ja vinkkaamme miten tehdä itse kauneimmat joulukukka-asetelmat.

Lue lisää: Joulu-lehti ilmestynyt – lue Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pikkujouluvinkit

Suklaata jouluun

Olemme paketoineet Leivonta-lehteen  67 jouluherkkua leivonnan ystäville. Bloggaajamme Suklaapossu paljastaa suussa sulavimmat suklaiset jouluherkkunsa. Mukana on kahviliköörikakku, tryffelit, maailman kaunein ja paras suklaamarenkikakku sekä uskomattoman kaunis appelsiinisuklaakerroskakku.

24 ideaa valmistaikinoista

Ruokatoimittajamme Katri ja Kaisa vinkkaavat, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse alusta alkaen. Hyödynnä kaupan pakastealtaan valmistaikinat ja kurkkaa lehdestä hauska idea 24 leivonnaisesta. Voit ottaa vastaan joulun adventtikalenterin tyyliin leipomalla joka päivä  jotain uutta.

Jamie Oliver valmisti cannolit jouluksi.

3 x leipova mies – huikea haastattelu Jamie Oliverilta

Saimme syksyllä kunnian haastatella Jamie Oliveria. Brittiläinen kaikkien tuntema ja rakastettu kokki paljastaa Kotilieden lukijoille syntisen herkullisen italialaisen suklaacannolin ohjeen. Haastattelemme myös hittilaulaja Kasmiria sekä BW-ravintolaketjujen keittiöitä pyörittävää Serko Rantasta. Lue Serkon nerokas vinkki hyödyntää joulun jälkeen kalapöydän savukalat.

Lue lisää: Jamie Oliver jakaa suosikkijouluohjeensa Kotilieden lukijoille: ”Cannoli on upea herkku!”

Tuoksuvat joululeivät

Kotilieden food manager Sanna Mansikkamäki löysi isoäidin perunalimppureseptin ja testasi miten imelletyn perunalimpun valmistus onnistuu. Ihanan makuinen perunalimppu sopii erityisesti kalapöytään jouluna tai lahjaksi.

Leivo myös itse näkkileipää. Pieni varoituksen sana: näihin näkkäreihin jää helposti koukkuun. Rapeat näkkileivät säilyvät kuukausia, joten voit hyvin tehdä ne jo nyt ja tarjoilla vasta jouluna tai antaa lahjaksi.

Saaristolaislimppu maustetaan tyrnillä. Kuinka hauska idea!

Leivonta-lehti on myynnissä jouluun 2018 asti.

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Huikea joulupaketti – Kotiliesi Leivonta on nyt kaupassa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X