Huippukokki David Chang testasi purkkitonnikalaa ensimmäistä kertaa – hämmästyttävän hyvä tonnikala-pastasalaatti yllätti kokin itsensäkin
Paras tonnikala-pastasalaatti piknikille, noutopöytään tai lounaalle tehdään huippukokki David Changin hämmästyttävän helpolla ja herkullisella ohjeella.
Tonnikala-pastasalaatti, joka hurmasi sen tehneen kokinkin. Kuulostaa todella hyvältä! Täytyihän meidän testata ohjetta.
Huippukokki David Chang tunnetaan Momofuku-ravintolaketjusta. Huippukokilla on monta reseptiä takataskussa, ja niistä on ravintolaversioiden jälkeen tullut todellisia hittejä.
David kokkaa aasialaisista klassikkoruoista rentoja street food -versioita, joista Momofuku tunnetaan.
Juuri David on monen somehittireseptin takana. Muistatteko Momofukun marinoidut kananmunat? Tai Bo ssäm -salaattinyytit? Ne ovat kaikki lähtöisin alkujaan Momofuku-ravintolan listalta.
Tonnikala-pastasalaatti David Changin tapaan
Korona-aika on saanut monet huippukokit kokkailemaan kotonaan livelähetyksissä, joita he julkaisevat Instagramissa.
Yksi mielenkiintoisemmista seurattavista on David Chang, joka jo kyllästymiseen asti on kokkaillut yli kuukauden perheelleen aamiaisia, lounaita ja illallisia.
Davidin esiintyminen on hauskaa ja viihdyttävää, myös erittäin koukuttavaa. Häneltä saa mainioita ruokavinkkejä ihan tavalliseenkin kokkaukseen, kuten tämän tonnikala-pastasalaatin.
”Olen kyllästymiseen asti tehnyt perheelleni ruokaa. He pitävät minua privaattikokkinaan. Olen heidän palvelijansa ja tarjoilijansa”, hän sanoo ja nauraa välillä lähetyksissä.
David lähettää samalla terveiset kaikille maailman privaattikokeille, koska tietää nyt, millaista työ on. Koska ravintolat ovat kiinni, ja herra ei pääse töihin, perhe nauttii hänen seurastaan ja vaatii useita ruokia päivän mittaan.
Ensimmäistä kertaa purkkitonnikalaa
David keetoo, ettei ole koskaan aikaisemmin tehnyt salaattia purkkitonnikalasta. Nyt hän päätti ottaa haasteen vastaan ja tehdä siitä helpon salaatin koko perheelle.
Ohje todella toimii. Sen salaisuus piilee kastikkeessa ja juuri oikeaan kypsyysasteeseen keitetyssä pastassa.
Monesti kokithan sanovat, että juuri kastikkeet ovat kaiken ruoanlaiton a ja o. Myös tavallinen tonnikala-pastasalaatti nousee uudelle tasolle, kun siihen tekee tämän huippuhyvän kastikkeen.
David muistuttaa videolla myös siitä, että tasapaino on tärkeää. Etenkin aasialaisessa ruoassa on oltava suolaisen, happaman ja makean tasapaino kunnossa.
Tämä tonnikala-pastasalaatti sopii hyvin piknikille, noutopöytään ja lounaaksi koko perheelle. Kokeile ja kerro, mitä pidit!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Huippukokki David Chang testasi purkkitonnikalaa ensimmäistä kertaa – hämmästyttävän hyvä tonnikala-pastasalaatti yllätti kokin itsensäkin
Hyötyjuttu, eli tulee varmasti testattua tätä reseptiä, kiitos!