libanonilainen sakea linssikeitto

Kasvissosekeitot ovat keventäjän unelma – katso 7 herkullista ja helppoa reseptiä!

Kasvisosekeitot ovat kevyemmästä elämästä haaveileville mainiota ruokaa, sillä keittoja syömällä tulet kylläiseksi vähemmillä kaloreilla. Lisäksi keittojen valmistus sujuu kädenkäänteessä.

Kasvissosekeitto on helppoa arkiruokaa, josta loihdit kerralla ruokaa useammalle päivälle ja kukkarosikin kiittää.

Katso 7 herkullista ja helppoa kasvissosekeitto-ohjetta!

Vappu Pimiän kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto on takuuvarmaa arkiruokaa nälkäiselle perheelle. Muun muassa porkkanoita, lehtikaalia ja bataattia tai myskikurpitsaa sisältävä Vappu Pimiän kasvissosekeiton ainekset kuullotetaan ensin öljyssä ennen liemen lisäämistä. Nopeaa ja herkullista!

Blondin paahdettu paprikakeitto

Himahellan paahdetuista paprikoista valmistettu sosekeitto maistuu aivan säilötylle kesälle, sillä paahdettuna paprikat muuttuvat todella makeiksi. Sriracha-chilikastike tuo keittoon sopivasti potkua.

mustapapukeitto

Pavuista ja linsseistä syntyy myös täyteläisiä keittoja. Mustapapukeiton värin ei kannata antaa hämätä. Kyseessä on herkullisen mausteinen keitto, josta löytyy muun muassa tuoretta korianteria.

Sakea libanonilainen linssikeitto

Sakeassa libanonilaisessa linssikeitossa maistuvat valkosipuli ja juustokumina. Keitto saa täyteläisyyttä ranskankermasta.

Eilan maa-artisokkakeitto

Maa-artisokassa on hienostunut maku, joka soveltuu hyvin keittoihin. Maa-artisokkakeitto valmistuu vähällä vaivalla alle puolessa tunnissa.

Paahdettu tomaattikeitto

Paahdetun tomaattikeiton tomaatit ja sipulit saavat ihanan paahteisen maun uunissa. Vaalea leipä ja parmesaanijuusto saostavat keiton ja antavat makua.

tomaattikeitto

Nopea tomaattikeitto syntyy tomaattimurskan ja tomaattisoseen avulla. Samettisen sileän lopputuloksen saat, kun soseutat keiton sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.

Kaipaatko lisää ohjeita? Katso 5 kevyen ja maukkaan kasvisosekeiton ohje.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvissosekeitot ovat keventäjän unelma – katso 7 herkullista ja helppoa reseptiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X