Kotilieden Food Manager Sanna Mansikkamäki on Vuoden 2019 lifestyle-toimittaja

Kotilieden Food Manager Sanna Mansikkamäki on voittanut Vuoden lifestyle-toimittaja -sarjan Aikakausmedian järjestämässä vuosittaisessa Editkilpailussa.

Kotilieden ruokatoimittaja, Food Manager Sanna Mansikkamäki on voittanut Vuoden lifestyle-toimittaja -sarjan Aikakausmedian järjestämässä vuosittaisessa Editkilpailussa.

Vuonna 2019 Editkilpailussa oli 18 eri sarjaa, joista toimituksellisia sarjoja 15 ja mainonnallisia kolme. Kolme parasta kussakin sarjassa ja voittajan näistä valitsi useat eri asiantuntijatuomaristot.

Vuoden lifestyle-toimittaja -sarjalla halutaan nostaa esiin toimittajia, joiden erityisosaaminen ja kokonaisuuksien hallinta on palvelujournalismia parhaimmillaan.

Lue myös: Kokkaa helppo pasta carbonara Sannan ohjeella!

Pasta carbonara

Pasta carbonara Kuva: Mirva Kakko

Sanna Mansikkamäen kanssa shortlistalla Vuoden lifestyle-toimittaja -sarjassa kilpailivat Tea Honkasalo, Koti ja Keittiö, ja Linnea Manner, Trendi.

Sarjan voittajan valitsi asiantuntijaraati, johon kuuluivat lehtori Tuomas Aatola, Metropolia, toimittaja-bloggaaja Inka Ikonen, Tmi Inka Ikonen, valokuvaaja Mirkku Merimaa, Ihana Elämys Oy ja AD Tuija Tarkiainen.

Raadin perustelut

”Mansikkamäki on vahvoja ruoka- ja lifestyle-sisältöjä luova toimittaja, jonka innovatiivisuus ja visuaaliset taidot näkyvät printissä, digissä sekä lehden kaikilla somekanavilla. Kohderyhmän toiveet ja tarpeet huomioivia idearikas journalisti on oman alansa erikoisosaaja ja edelläkävijä. Hän osaa poimia uudet ja olennaiset trendit sekä rakentaa niistä houkuttelevia kokonaisuuksia yleisölleen.”

”Olen onnellinen, että osaamiseni on saanut huomiota näin arvostetussa kilpailussa. Olen intohimoammatissa, jota rakastan. Vapaa-aika ja työ sekoittuvat tavalla, jota on ulkopuoliselle vaikea selittää. Mutta juuri se tekee tästä työstä niin upeaa ja mielenkiintoista”, sanoo Sanna ja iloitsee kisan voitosta.

Lue myös: Leivo rapeakuorinen helppo vehnäinen hapanjuurileipä Sannan ohjeella!

Helppo vehnäinen hapanjuurileipä

Helppo vehnäinen hapanjuurileipä Kuva: Mirva Kakko

”En voi olla kehumatta porukkaa kenen kanssa saan tehdä töitä. Hyvin tulosten ja taidokkaiden juttujen takana on Otavamedian Kodin lehtien tiimi, johon voin aina luottaa ja joilta saan tukea ja kannustusta,” Sanna jatkaa.

Kotilieden päätoimittajan Saija Hakoniemen mukaan Sanna Mansikkamäki on uuden ajan ruokaosaaja.

”Hän taitaa reseptiikan ja kuvausten visuaalisuuden, mutta myös verkon ja monimediatekemisen vaatimukset. Hän vastaa Kotileden lisäksi myös Dekon ja Maallan ruokasisällöistä, ideoi, tilaa ja editoi. Uskon lisäksi, että Sanna on parhaalla uutisnenällä varustettu ruokatoimittaja, mitä maastamme löytyy. Kotiliedelle hän on oikea kultakimpale.”

Sannan voi tavata päivittäin Facebookissa Kotilieden ruokaryhmässä. Siellä kohtaavat kaikki intohimoiset ruoanlaittajat ja leipojat ja jakavat omia vinkkejään ja suosikkireseptejään. Tervetuloa mukaan!

Tutustu Sannaan myös hänen Instagram-tilinsä kautta:

Otavamedia ja Kotilieden toimitus onnittelevat Sannaa upeasta saavutuksesta!

Vuoden lifestyle-toimittaja Sanna Mansikkamäen voittoisat jutut:

Rakastu hapanjuurileivontaan

Mamma mia, mitkä pastat

”Nämä pastaohjeet ovat omia suosikkejani, ja niistä tehty juttu sai myös Edit-kilpailun tuomarit vakuuttuneeksi”, Sanna kertoo.

”Taidokas printtijuttu ei synny vain minun resepteistäni, vaan on valokuvaajan tehtävä synnyttää ideani eloon. Tämän jutun tein kuvaajamme Mirva Kakon kanssa. Valokuvaajan rooli on todella tärkeä lifestyle-toimittajan työssä. Olen onnekas, että meillä Otavamediassa on osaavia ja etenkin ruokakuvauksesta innostuneita kuvaajia.”

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kotilieden Food Manager Sanna Mansikkamäki on Vuoden 2019 lifestyle-toimittaja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X