Minilaskiaispullat

Minilaskiaispullat, peltilaskiaispullat ja tuuttipullat – minkä sinä valitset?

Minilaskiaispullat, helppo peltipullaversio vai tuuttipullat? Kotilieden bloggaajat tuunasivat laskiaispullat uuteen muotoon!

Minilaskiaispullat on kevyempi ja söpö vaihtoehto perinteisille laskiaispullille. Tavallista vähemmällä vaivalla pääset, jos leivot peltipullaversion eli maailman helpoimmat laskiaispullat. Lapsiperheessä tuuttipullat voivat olla siistimpiä syötäviä kuin perinteiset laskiaispullat.

Kotilieden bloggaajat tuunasivat laskiaispullat uuteen muotoon. Yllätä ystäväsi ja perheesi uudenlaisilla laskiaispullilla!

Minilaskiaispullat

Kaakao kermavaahdolla -bloggaaja harrastaa miniversioita suosituista leivonnaisista – joko luit mini-runebergintorttujen ohjeen?

Jos kahvipöydässä on muutamaakin eri sorttia minileivonnaisia, voi huoletta maistaa sekä hillo- että mantelimassatäytteistä versiota.

”Puolen litran pullataikinasta tuli 18 tavallista pullaa ja 20 minipullaa. Tietenkin koko taikinasta voi tehdä myös ainoastaan näitä miniversioita tai tavallisia pullia, mutta halusin tehdä molempia. Yksi usein kysytty kysymys näin laskiaisen aikaan on: Kuinka paljon kermaa laskiaispullia varten tarvitaan? Tähän määrään pullia menee juuri sopivasti neljä desiä vispikermaa”, bloggaaja kertoo.

minilaskiaispullat

Minilaskiaispullat Kaakao kermavaahdolla -blogista.

Minilaskiaispullien resepti

Maailman helpoimmat laskiaispullat eli laskiaispullat peltipullaversiona

Rakastatko laskiaispullia mutta et pullataikinan vaivaamista? Suklaapossu-bloggaajamme teki sinulle täsmäohjeen: laskiaispullat peltipullaversiona.

”Peltipullan leipominen sopii ihan erityisen hyvin kaltaisilleni kiireisille ja laiskoille pullanvääntäjille mutta tietenkin myös muille pullan ystäville. Aineiden esiin ottamiseen, taikinan tekemiseen ja uunipannulla levittämiseen meni aikaa vain noin 10 minuuttia. Uunissa pulla ei viihtynyt kuin vajaan vartin. Vitsit ku nopeaa! Ja mitä ihaninta, tähän taikinaan ei tarvita edes sitkoa, jolloin sormet voi miltei kokonaan pitää erossa tahmaavasta taikinasta”, bloggaaja kertoo.

peltilaskiaispullat

Peltilaskiaispullat Suklaapossu-blogissa.

Lue ohje: Helpot ja nopeat laskiaispullat peltipullaversiona

Tuuttipullat

Laskiaispullien huonoin puoli on ehdottomasti niiden sotkuisuus. Ensipuraisulla pullapuolikkaiden välistä voi turskahtaa syliin pahimmillaan sekä kermovaahto että hillo. Frutti di Mutsi -bloggaajan tuuttipullat ovat siisti laskiaispullaratkaisu erityisesti pienille lapsille tarjottaviksi.

”Tämä mullistaa lapsiperheiden laskiaisen! Laskiaispulla joka ei sotke”, bloggaaja intoilee.

Tuuttipullat

Tuuttipullien ohje vaihekuvineen Frutti di Mutsi -blogissa.

Lue ohje: Tuuttipullat

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Minilaskiaispullat, peltilaskiaispullat ja tuuttipullat – minkä sinä valitset?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X