Mustikkapiirakka on marjapiiraiden parhaimmistoa – valitse suosikkisi 9 herkullisesta reseptistä!

Mustikkapiirakasta on niin monta variaatiota kuin tekijääkin. Kokosimme ohjeet, jotka sopivat niin perinteisen ystävälle, kokeilunhaluiselle kuin gluteenittomallekin leipojalle.

Mustikka on terveyspommi, joka myös maistuu hyvältä. Sitä nauttii mielellään sellaisenaan vasta poimittuna tai ostettuna, ja se sopii myös piirakkaan täydellisesti kruunattuna vaniljajäätelöllä tai -kastikkeella.

Mustikan terveyshyödyt ovat lukuisat, joten sitä voi hyvillä mielin syödä säännöllisesti. Varsinkin kesällä kannattaa ottaa kaikki ilo irti tuoreista marjoista!

Mustikoiden säännöllisen käytön on tutkittu muun muassa laskevan verenpainetta, ehkäisevän syöpää, edistävän aivojen hyvinvointia, helpottavan ruoansulatusta ja ehkäisevän ryppyjä.

Mustikkapiirakka on klassikko, joka maistuu monelle.

Mustikkapiirakka ei ehkä ole kaikkein terveellisin tapa nauttia mustikoita, mutta maistuva se on taatusti. Harva ruoka vie jo tuoksullaan niin varmasti lapsuuden kesiin kuin lämpimänä kutsuva, huumaavalta tuoksuva mustikkapiiras.

Nappaa herkulliset reseptit

Mustikkapiirakka on täydellistä kahvipöydän tarjottavaa niin kotona kuin mökilläkin. Kokeile näitä reseptejä, jotka sopivat jokaiselle mustikan ystävälle. Suut makeaksi!

Mamman mustikkapiirakka on lukijan lähettämä resepti, jonka pohjaksi leivotaan mehevä pullataikina. Ei ihme, että resepti on suosittu!

Gluteeniton mustikkapiirakka sopii niille herkkusuille, jotka eivät siedä gluteenia. Keliakia ei onneksi tarkoita, etteikö voisi nauttia samoista herkuista kuin aina aiemminkin.

Mustikkakiisselitäyte tekee tästä piirakasta erityisen mehukkaan. Mehevä mustikkapiirakka maistuu niillekin, joiden mielestä tavallinen piirakka on aina vähän liian kuivaa.

Mustikkapiiras pullataikinasta on ihanan perinteinen kesäherkku, joka tuo kielelle lapsuuden ruokamuiston. Tarjoile kylkiäisinä lasillinen kylmää maitoa!

Mantelimassa antaa tämän mustikkapiirakan muropohjalle täyteläisyyttä. Kokeile helppoa mustikkapiirakkaa kesäisen kahvihetken kruununa.

Kun aika on vähissä, pyöräytä mustikkapiiras mikrossa. Nyt ei haittaa, vaikka vieraat pääsevät yllättämään!

Muro-mustikkapiirakka syntyy käden käänteessä vaikkapa kaupan murotaikinasta. Nopeaa, helppoa ja takuuvarmasti herkullista.

Mustikkapiirakka on klassikko, joka maistuu monelle.

Mustikka ja kookos ovat oiva makupari. Mustikkapiiras kookoshiutaleiden kera antaa vanhalle suosikille uuden säväyksen.

Jos mielesi tekee jäätelöä, mutta mustikkapiirakan makumaailma houkuttelee, kokeile tätä ihanaa mustikkapiirakkajäätelöä. Vanhat makumuistot uudessa paketissa!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustikkapiirakka on marjapiiraiden parhaimmistoa – valitse suosikkisi 9 herkullisesta reseptistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X