vesiväritäytekakku

Hittiohje! Liukuvärjätty vesivärikakku – katso vaihekuvat, ja olet trendien harjalla

Kevään ja kesän juhlapöydässä hurmaa nyt trendikäs liukuvärjätty täytekakku. Poimi tästä parhaat kakkuohjeet ja katso havainnekuvat, joiden avulla koristelu sujuu leikiten.

Kevään trendikakku on liukuvärjätty vesivärikakku. Sitä tehdessä voitkin päästää oman sisäisen taiteilijasi valoilleen. Isojen markettien leivontaosastoilla ja leivontakaupoissa on tarjolla toinen toistaan hauskempia värejä ja koristeita, joilla loihdit kakusta juhlapöydän katseenvangitsijan.

Lue myös: Vältä 3 yleisintä virhettä  ja valmista täydellinen täytekakku: ”Me emme ole koskaan epäonnistuneet tällä ohjeella!”

Tämän liukuvärjätyn vesivärikakun komea ulkokuori kätkee sisäänsä vadelmaisen mascarponejuustotäytteen.

Ohje: Liukuvärjätty vesiväritäytekakku

Vai maistuisiko sittenkin iki-ihana puolukka-kinuskitäyte, joka syntyy Suklaapossun leivontablogin ohjeella?

vesiväritäytekakku

Suklaapossun leivontablogin havainnekuvien avulla trendikkään liukuvärjäyksen tekeminen sujuu leikiten.

liukuvärjätty kakku

Kakun kuorruttamista varten vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman vaniljasokeria. Jaa kermavaahto kolmeen kulhoon ja värjää pastaväreillä eri värisiksi. Levitä kakun päälle kerros yhtä väriä. Tasoita. Puhdista levityslasta ja valitse seuraava väri.

liukuvärjätty kakku

Levitä kakun yläreunaan kerros kermavaahtoa. Tasoittele kevyesti.”Söhrötä” eli sekoittele kuorrutusten raja kevyesti vaikka lastalla. Sekoittele sitä enemmän, mitä epäselvemmän rajan haluat. Tasoita tämän jälkeen sivusta.

liukuvärjätty kakku viimeistely

Levitä kakun alareunaan vielä viimeinen, erivärinen kermavaahto. Sekoittele taas eriväristen kermojen rajaa hieman epäselvemmäksi. Vedä reunat vielä tasaiseksi palettiveitsellä. Nyt kuorrutus on valmis.

Vinkki: Kakku kannattaa kuorruttaa ohuelti esim. värjäämättömällä kermavaahdolla ennen värillisten kermojen levittämistä.

liukuvärjätty täytekakku

Ohje: Liukuvärjätty täytekakku

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Hittiohje! Liukuvärjätty vesivärikakku – katso vaihekuvat, ja olet trendien harjalla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X