Frutti Di Mutsi -blogi nyt Kotiliedessä!

Onko tässä nerokkain laskiaispullaidea ikinä? ”Tämä resepti räjäytti blogiurani nousuun!”

Kotilieden uusimmassa blogissa leivotaan, laitetaan hyvää ruokaa, sisustetaan ja askarrellaan. Frutti Di Mutsi -blogia pitävä Sofia paljastaa TOP 5 menestyneintä reseptiään.

Kotilieden blogeista löytyy jokaiselle jotain. Uusin tulokas on kokkiopiskelija Sofia, jonka ohjeet ovat nyt kaikkien lukijoidemme luettavissa ja testattavissa.

Tuuttipullat

”Tämä resepti räjäytti koko bloggaajaurani nousuun. Julkaisin tuuttipullat jokaisen lapsiperheen nerokkaimpana laskiaispullaideana. Pieni puolitoistavuotiaskin piiperö pääsi laskiaispullien makuun sotkematta silti edes murto-osaa siitä mitä tavallisten laskiaispullien kanssa. Pullat leivotaan tötteröiksi ja hillo levitetään sisään. Tämän jälkeen sisälle pursotetaan kerma.”

Sydärileipä

”Sydärileipä löysi herkuttelijoiden sydämiin helposti. Nimen se sai siitä, että sen luulisi aiheuttavan kalorimäärällään sydänkohtauksen. Vaaleaa leipää, voita, juustoa ja pekonia. Kaikkea parhaiten maistuvaa erittäin tiiviissä, mutta sitäkin maistuvammassa paketissa. Tämä OLI hyvää, mutta ei sitä joka viikko voi nauttia.”

Minionkakku

”Minion kakku onnistui vahingossa. Olen ihan kelpoleipuri kun tehdään helppoja juustokakkuja, mutta sokerimassa ei aina ole ystäväni. Tämä kakku onnistui puoliksi vahingossa ja valloitti pienten minion-fanien vanhempien sydämet. Postauksessa oli mukana myös muita hauskoja ideoita Minion -teemasynttäreille.”

Nugetit

”Nugetit ovat googlatuin reseptini. Olen tehnyt näistä kaksi versiota. Superherkulliset ja yhtä hyvät mutta terveellisemmät. Teemme näitä molempia kotona kuukausittain ja lapseni RA_KAS_TA_VAT näitä. Vaiva ei ole läheskään niin suuri kuin voisi luulla mutta maku hakkaa eines-versiot noin 100 – 0.”

10 helppoa kotiruokaa nirsoillekin

”Tämä postaus on ollut hurjan suosittu. Siinä ei ole yksi, vaan kymmenen erilaista reseptiä mitkä omat semisti nirsot piiperöni ovat todenneet toimivaksi. Tästä on tullut kiitosta myös muiden nirsojen lasten vanhemmilta – useampi resepti on uponnut hurjan monelle lapselle.”

Tutustu Frutti di Mutsi -blogiin.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Onko tässä nerokkain laskiaispullaidea ikinä? ”Tämä resepti räjäytti blogiurani nousuun!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X